oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Rezerva nezvládla zápas v Petřkovicích

18.10.2015, autor Redakce
O P A V A – Opavské béčko se naposledy představilo na hřišti Petřkovic, kde se sice neprezentovalo úplně špatným výkonem, další body do divizní tabulky si však nepřipsalo a nakonec utrpělo porážku v poměru 1:4.
11.kolo, sobota 17.10.2015, 15:00
Odra Petřkovice Odra Petřkovice
4:1
SFC Opava B SFC Opava B
 
Lasák – Košárek, Hoza, Dřizgevič, Matěj Hrabina – Jurečka, Češek (46. Rolný), Jursa, Fišer – Duda (65. Lavrovič) – Gebauer. Trenér: Lubomír Hrabina.
 
Branky: 17. a 29. Maceček, 33. Cesnek, 74. Wozniak – 32. Jurečka.
Rozhodčí: Mikula – Galásek, Páral.
ŽK: Lasák, Dřizgevič.
Diváci: 204

Trenér naší rezervy Lubomír Hrabina do základní sestavy postavil tři hráče z áčka – Václava Jurečku, který po rohovém kopu obstaral jediný přesný zásah Slezského FC, čímž snížil na 1:2, Matěje Hrabinu a Tomáše Jursu. Ani tyto posily ovšem k vítězství nebo alespoň remíze SFC nedopomohly.

Opava doplatila především na nezvládnuté standardní situace soupeře. První dvě branky Petřkovic vsítil Maceček, další trefu ještě do poločasu přidal Cesnek a po změně stran dorazil Hrabinovu družinu Wozniak.

„Výsledek je pro nás až moc krutý. Domácí nám dali tři góly ze standardek. Mrzí mě, že jsme nebyli více produktivní. Kromě branky jsme si vypracovali pět dobrých šancí. Byli jsme fotbalovější, ale chyběla nám agresivita. Prohráli jsme spoustu osobních soubojů,“ popisoval Lubomír Hrabina.