oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Opavská patnáctka zdolala Karvinou

20.10.2015, autor Redakce
O P A V A - Mladí fotbalisté naši patnáctky se před nedávnem utkali se stejně starým výběrem Karviné. Slezský FC vyhrál 2:1, když obě jeho branky vsítil ještě v první půli Vrána. Rozdíl ve skóre však mohl být vyšší. Považte sami, Opavané neproměnili penaltu a hned pětkrát nastřelili brankovou konstrukci.
11.kolo, neděle 18.10.2015, 10:00
SFC Opava SFC Opava
2:1
Karviná Karviná
Rolný – Goněc, Katschmarz, Vrána, Celta – Dušek – Tománek (55. Stuchlík), Gorčica, Ščudla (60. Hartmann) – Šafarčík (50. Buga).
 
 
Branky Opavy: 13. a 27. Vrána.

Hostující mužstvo do zápasu nastoupilo plné odhodlání a také poměrně brzy se po nenápadné akci ujalo vedení. Vrána ovšem vyrovnal a v poslední čtvrthodině prvního poločasu, která mimochodem patřila Opavě, zařídil i druhý gól svého celku.

„Druhý poločas nenabídl tolik fotbalovosti, ale o dramatické situace nebyla nouze. Hrál se hodně kontaktní fotbal se spoustou standardních situací, ze kterých ani jedna strana nedokázala vytěžit branku. Za zmínku stojí naše neproměněná penalta a pětkrát nastřelená branková konstrukce,“ poznamenal trenér opavské patnáctky Radovan Morong.