oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Rezerva remizovala s lídrem z Nových Sadů

25.10.2015, autor Redakce | FOTO: Jan Pitřík
C H L E B I Č O V - Fotbalisté našeho béčka se v dalším divizním kole blýskli cennou bezbrankovou remízou s lídrem tabulky z Nových Sadů. Domácí mohli dokonce i vyhrát, jenže Hozův gól uznán nebyl.
12.kolo, neděle 25.10.2015, 10:15
SFC Opava B SFC Opava B
0:0
Nové Sady Nové Sady
Květon – Mezera, Michal Hrabina, Hoza, Matějk Hrabina – Svatonský, Janetzký, Rolný, Fišer (80. Lavrovič) – Duda (75. Češek) – Gebauer. Trenér: Lubomír Hrabina.
 
 
Rozhodčí: Chlebišťan – Škrobák, Kovařčík.
ŽK: Navrátil, Režný, Kipritidis.
Diváci: 60

Během prvního poločasu byl Slezský FC lepším celkem. Působil aktivněji a nebezpečněji. Po přímém kopu se povedlo dorazit míč do sítě Hozovi, podle sudího však celé situaci předcházel faul opavského hráče a branku neuznal.

V další dobré možnosti ke skórování se objevil Mezera, ten se procpal až před gólmana, jenže právě ten mu posléze skokem pod nohy zabránil ve vstřelení gólu. Nové Sady se přitom během první pětačtyřicetiminutovky k ničemu vážnému nedostaly.

Ve druhé půli mohl rozhodnout Fišer, jeho hlavička ovšem brankové parametry nakonec neměla.

„S hrou svého týmu jsem celkově spokojen. Po změně stran ovšem hosté začali být nepříjemnější a v závěru si vypracovali i šance. Jednu zlikvidoval Květon, ve druhém případě byl nastřelen náš obránce. Bod bereme. Myslím si, že diváci viděli dobré utkání,“ hodnotil kouč našeho béčka Lubomír Hrabina.