oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Patnáctka si poradila s Vítkovicemi rozdílem tří branek

28.10.2015, autor Redakce
O P A V A - I když první poločas zápasu mezi opavskou patnáctkou a stejně starým výběrem Vítkovic skončil bezbrankovou remízou, v tom druhém Slezský FC potvrdil svou převahu a zaslouženě vstřelil i góly. Nakonec z toho bylo vítězství v poměru 3:0.
12.kolo, neděle 25.10.2015, 10:00
SFC Opava SFC Opava
3:0
Vítkovice Vítkovice
Ondráček - Návrat, Katschmarz, Vrána, Celta - Dušek (60. Stuchlík) - Krajíček (60. Hartmann), Gorčica, Ščudla (55. Buga) - Šafarčík (35. Tománek), Janjuš. Trenér: Radovan Morong.
 
 
Branky: 40. a 53. z pen. Janjuš, 56. Krajíček.

Už od začátku bylo patrné, že Opava disponuje větší kvalitou v herních dovednostech, pohybu i soubojovém chování. Během první půle ovšem mladí Opavané některé situace před bránou soupeře neřešili zrovna šťastně. Na vině byla především nepřesnost a malá zdravá agresivita v zakončení.

„Druhá půle byla zajímavá z pohledu vstřelených branek. Brzy jsme se ujali vedení, poté nebyla hostům uznána branka pro postavení mimo hru a následně se nám podařilo podruhé skórovat z pokutového kopu,“ uvedl kouč opavské patnáctky Radovan Morong.

Třetí gól byl pro hosty z kategorie laciných, Vítkovice tedy musely otevřít hru a nám se naskytlo několik možností k navýšení rozdílu ve skóre. Utkání jsme vyhráli zcela zaslouženě,“ uzavřel trenér patnáctky Slezského FC.