oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Patnáctka nestačila na Sigmu

30.10.2015, autor Redakce
O P A V A - Další mistrovské utkání fotbalistům našeho výběru U-15 příliš nevyšlo. Na domácím hřišti změřili síly s Olomoucí a už první poločas naznačil, kdo v tomto klání bude hrát prim. Sigma nakonec zvítězila 4:0.
17.kolo, středa 28.10.2015, 10:00
SFC Opava SFC Opava
0:4
Olomouc Olomouc
Ondráček - Návrat (35. Hartmann), Katschmarz, Vrána, Celta - Dušek - Tománek (35. Šafarčík), Gorčica, Ščudla (35. Buga) - Krajíček (50. Stuchlík), Janjuš. Trenér: Radovan Morong.
 
 

Třebaže se Slezský FC snažil do zápasu vstoupit sebevědomě, přičemž jeho cílem bylo navázat na dobré výkony z posledních kol, kýžený efekt to nepřineslo. Od prvních minut a prakticky v celém prvním poločase působil na hřišti pouze jediný tým, a to ten olomoucký.

„Přílišný respekt, malá odvaha, nepřesnost v rozehrávce a zbrklost při řešení herních situací, to byly hlavní atributy našeho výkonu. Určité zlepšení přišlo po změně stran, kdy jsme více kombinovali, hráči začali situace řešit konstruktivněji a některé pasáže měly solidní úroveň. Nezvládnutý první poločas je ovšem příčinou naší zasloužené porážky,“ vysvětloval kouč opavské patnáctky Radovan Morong.