oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Rezerva nedala gól a podlehla Havířovu

01.11.2015, autor Redakce
H A V Í Ř O V - Třebaže fotbalisté našeho béčka herně v dalším divizním souboji s Havířovem nepropadli, do tabulky si nepřipsali ani jeden bod. Indiánům totiž stačil jediný gól k tomu, aby si před svými fanoušky zajistili nejtěsnější možné vítězství.
13.kolo, neděle 1.11.2015, 10:15
Havířov Havířov
1:0
SFC Opava B SFC Opava B
 
Lasák – Mezera (78. Dřizgevič), Hoza, Michal Hrabina, Matěj Hrabina – Machálek, Janetzký, Rolný (65. Češek), Fišer – Mrázek, Gebauer. Trenér: Lubomír Hrabina.
 
Branka: 34. L. Skoupý.
Rozhodčí: Dorušák – Silný, Žurovec.
ŽK: K. Skoupý, L. Skoupý, Matušovič – Matěj Hrabina, Mezera.
Diváci: 200

Během čtyřiatřicáté minuty ho zajistil havířovský kapitán Lukáš Skoupý. Naběhl si na balon do vápna a následně přehodil brankáře Lasáka. Nejednalo se přitom o nějakou velkou šanci, v podobných situacích se ocitl i Slezský FC. Rozdíl byl ovšem v tom, že Opavané s těmito příležitostmi naložili nególově.

A právě špatná koncovka je v současnosti největším neduhem výkonů opavské rezervy. „Hráli jsme dobře od šestnáctky po šestnáctku. Fotbal se ale hraje na góly, ten jsme my nedali. Do několika pološancí jsme se dostali, bohužel máme v poslední době problém s koncovkou,“ přiznal asistent trenéra našeho béčka a kapitán druholigového áčka v jedné osobě Josef Dvorník.