oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Patnáctka prohrála s Baníkem, rozhodl jediný gól

03.11.2015, autor Redakce
O P A V A - Nejtěsnější možnou porážkou skončil duel mladých fotbalistů naší patnáctky se stejně starým mužstvem ostravského Baníku. Třebaže Slezský FC nepředvedl špatný výkon, ve druhém poločase jednou inkasoval a odešel z trávníku poražen.
13.kolo, neděle 1.11.2015, 10:00
SFC Opava SFC Opava
0:1
Ostrava Ostrava
Ondráček - Návrat, Katschmarz, Vrána, Celta - Dušek - Krajíček (53. Hartmann), Gorčica, Ščudla (36. Buga) - Šafarčík (45. Tománek), Kuča.
 
 

I tak byl opavský trenér Radovan Morong s představením svých svěřenců spokojen. Ve srovnání s předchozím měřením sil se prezentovali poměrně slušnou hrou, která byla založena na individuálních výkonech většiny hráčů v souladu s týmovým pojetím.

„Soupeř měl hlavně v prvním poločase větší kvalitu při řešení herních situací, a to v pokutovém území. Slibné příležitosti ovšem hostující hráči nedokázali využít,“ hodnotil Radovan Morong.

„Druhá půle měla z naší strany větší kvalitu a škoda nevyužitých šancí. Minimálně bod jsme si v tomto utkání zasloužili a i přes prohru je třeba vyzdvihnout neustálé zaujetí pro hru, které bylo podloženo úsilím a chutí hrát,“ dodal na závěr.