oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Třináctka se s podzimem rozloučila vítězstvím

04.11.2015, autor Redakce
O P A V A - Mladí fotbalisté naší třináctky před nedávnem absolvovali poslední zápas podzimní části soutěže. Do cesty se jim postavil Šumperk, který přesvědčivě porazili v poměru 16:4. V sestavě Slezského FC byli dva autoři hattricku – Lukáš Manderla a Ondra Sprinz.
13.kolo, neděle 1.11.2015, 11:00
SFC Opava SFC Opava
16:4
Šumperk Šumperk
I. skupina – tým: Martin Frey, Jaromír Blažej, Lukáš Manderla, Dalibor Večerka, Philipp Skront, Šimon Henčl, Radim Hrbáč, Denis Hais, Martin Škrobánek, Dominik Plodzieň.
II.skupina - tým: Ondra Sprinz, Lukáš Kollek, Denis Kramář, Tomáš Rataj, Tonda Žižka, Jan Rozsypal, Patrik Péter, Vojta Radoš, Šimon Makovický.
 
 
Branky Opavy: Lukáš Manderla 3, Ondra Sprinz 3, Jaromír Blažej 2, Denis Kramář 2, Vojta Radoš 2, Denis Hais, Radim Hrbáč, Jan Rozsypal, Dalibor Večerka.

Podobně jako v předešlém utkání, tak i tentokrát měla Opava navrch, působila aktivněji a neustále se individuálně i kombinační hrou dostávala před bránu hostů. Gólových příležitostí si domácí vypracovali hodně, ale zdaleka ne každou proměnili. I přesto však Slezský FC zápas zvládl a zaslouženě šumperský celek, jenž má ve svém středu hned několik kvalitních hráčů, porazil.

Také toto vítězství potvrdilo, že se Opavě podzim herně i výsledkově vydařil. „S mým asistentem Marcelem Klajmonem bych chtěl klukům poděkovat a pochválit je za celý podzim, a to jak v přístupu na tréninkových jednotkách, tak za herní projev a dobrou reprezentaci v podzimní části ligy. Rovněž děkujeme všem rodičům za dobrou spolupráci,“ uvedl trenér opavské třináctky Martin Kotala.

„Teď nás čeká zimní příprava, ve které se zaměříme na zkvalitňování herní činnosti jednotlivce potažmo týmového herního výkonu. Jen ještě dodám, že toto období si zpestříme přátelskými zápasy a halovými turnaji,“ doplnil.