oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Šestnáctka se z Brna domů vrátila s prázdnou

10.11.2015, autor Redakce
B R N O - I když fotbalisté naší šestnáctky na půdě brněnské Zbrojovky sahali po velmi cenném bodu, nakonec v moravské metropoli neuspěli. O jejich prohře rozhodla jediná branka, která padla v průběhu prvního poločasu.
4.kolo, neděle 8.11.2015, 12:30
Zbrojovka Brno Zbrojovka Brno
1:0
SFC Opava SFC Opava
 
Padušák - Fusek, Kovalčík, Anděl, Harazim (65. Elbel) – Nosál (65. Mikuš) – Skopalík (50. Bartusek), Darmovzal (55. Koschatzký), Souček, Čonka (50. Blažej) – Miškev (55. Veselý). Trenér: Lukáš Černín.
 

Spadala přitom do kategorie laciných, protože Brno se trefilo po standardce, kterou hosté nezvládli a inkasovali. Jinak Slezský FC pozorně bránil a snažil se přecházet do nebezpečných protiútoků.

Družina trenéra Lukáše Černína se ocitla v několika zajímavých šancích, které však bohužel pro ni zůstaly ležet ladem. Svou nespornou kvalitu ovšem prokázal také soupeř a dostal se do několika tutovek, další branky však nepřidal.

„S výkonem a nasazením i přes prohru můžeme být spokojeni, což je pro nás podstatné. Sahali jsme po cenném bodu a při trošce štěstí jsme na něj mohli dosáhnout. Nutno ale podotknout, že soupeř byl velmi kvalitní a na zisk tří bodů je potřeba podat ještě lepší výkon,“ vysvětloval kouč opavské šestnáctky Lukáš Černín.