oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Sedmnáctka na závěr prohrála v Brně

13.11.2015, autor Redakce
B R N O - Na jedné straně nejmenší možná prohra na hřišti brněnské Zbrojovky, na straně druhé výkon, z něhož by se dalo v příštích kolech vycházet. Takhle nějak ve zkratce dopadlo představení naší sedmnáctky při posledním mistrovském zápasu v Brně.
4.kolo, neděle 8.11.2015, 10:30
Zbrojovka Brno Zbrojovka Brno
1:0
SFC Opava SFC Opava
 
Hub – Šikula, Houdek, Štefka, Podraza – Dybal, Musila – Fusek, Hluchý (66. Kowalski), Šefčík – Hartmann (74. Stošek). Trenér: Radomír Hlaváč.
 

Do utkání hosté nastupovali s tím, že by chtěli odvést co nejlepší možný výkon, a to jak individuálně, tak týmově. Podle trenéra opavského týmu U-17 Radomíra Hlaváče není důležitý pouze výsledek, ale způsob, jak se k němu mužstvo dopracuje. Souboj se Zbrojovkou byl prvním porovnáním kvality se silným protivníkem.

„Naše hra měla slušné parametry. Dobře jsme se pohybovali, dařily se nám jak kombinační, tak individuální akce, po kterých jsme se dostávali do finálního zakončení. Tam nám scházela ještě větší kvalita k tomu, abychom tahle utkání zvládali nejen herně, ale i výsledkově,“ vysvětloval Radomír Hlaváč.

„I přes porážku kluky za předvedený výkon chválíme. V dalším utkání proti Zlínu nás bude zajímat, zda jsme schopni minimálně zopakovat výkon, kterým jsme se prezentovali v Brně,“ doplnil kouč opavské sedmnáctky.