oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Rezerva nadělila Brumovu pět branek

15.11.2015, autor Redakce | FOTO: Petra Hájková
O P A V A - Fotbalistům našeho béčka se v domácím prostředí daří výborně. Minule porazili Nový Jičín a nyní v dalším divizním utkání vyprovodili s pětigólovým debaklem Brumov. Už po prvním poločase vedl Slezský FC 4:0 a hostující výběr dohrával zápas hlavně z povinnosti.
16.kolo, neděle 15.11.2015, 10:15
SFC Opava B SFC Opava B
5:0
Brumov Brumov
Lasák – Košárek, Hoza, Dřizgevič, Pavlíček – Lavrovič, Michal Hrabina, Češek (78. Kušner), Mezera – Rolný, Gebauer (46. P. Uvíra). Trenér: Lubomír Hrabina.
 
 
Branky: 18. Gebauer, 26. Dřizgevič, 40. a 74. Mezera, 45. Rolný.
Rozhodčí: Páral – Kozubík, Pospíšil.
ŽK: Lasák – Horáček.
Diváci: 80

V brumovské sestavě se sice objevilo jméno exopavského Olina Bartozela, ale ani on i přes znalosti místního prostředí nezabránil tomu, aby se jeho mužstvo vrátilo na Valašsko s debaklem. Domácí se ujali vedení v osmnácté minutě. Mezera zaregistroval po pravé straně ideálně nabíhajícího Gebauera, přihrál mu a útočník Slezanů se v zakončení nemýlil.

Podruhé brankář Smolík lovil míč ze sítě, když ho přesnou ranou z třicetimetrové distance překonal Dřizgevič. Rozhozený Brumov do poločasu inkasoval ještě dvakrát. Třetí branku obstaral Patrik Mezera a čtvrtou Rolný. Prvně jmenovaný se pak ve druhé půli blýskl krásným individuálním sólem a uzavřel gólový účet na stavu 5:0.

„Odehráli jsme výborný zápas. Dávali jsme branky po pěkných akcích. Kluky musím pochválit. Soupeř si nevypracoval jedinou šanci. Těší mě také fakt, že v posledních čtyřech utkáních jsme inkasovali jen jednu branku. Je na škodu, že podzimní část končí. Hráči se dostali do dobré formy,“ mínil trenér opavského béčka Lubomír Hrabina.

Vítězství nad brumovským celkem Opavu katapultovalo do horní poloviny tabulky. „Na jaře budeme mít klid na práci. Kluci se snaží, teď ještě, aby se nějaký z nich posunul do prvního týmu,“ dodal.