oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Ve středu čeká Slezský FC utkání s Hlučínem

15.01.2013, autor Redakce
Po zápase v Žilině si opavští fotbalisté zahrají proti soupeři z nedalekého Hlučína. Zápas začíná ve středu 16. ledna v 15 hodin na umělé trávě v Kylešovicích.

Opavský tým opět vyšle do každého poločasu dvě různé jedenáctky. Nominace na zápas s momentálně 6. týmem tabulky MSFL doznala oproti utkání v Žilině tří změn.

Slezský FC hlásí dvě nové absence. „Robin Wirth netrénuje kvůli nemoci, Matěj Hrabina má zraněnou patu,“ řekl trenér David Vavruška.

Stejně jako proti Žilině není v nominaci ze zdravotních důvodů Radek Němec, jehož trápí zranění zad. Hrát nebude také Ondřej Ficek, který se po podzimním zranění ramene zapojil do přípravy, ale do zápasu s Hlučínem ještě nezasáhne.

Navrátilcem po problému s kolenem je Tomáš Mrázek, který bude na zítřejší utkání připraven. „Šanci ukázat se dostanou také mladí hráči Petr Uvíra a Jan Vybíral,“ dodal k nominaci David Vavruška.

Nominace na Hlučín

Binar, Hampel, Jukl, Jurečka, Kašný, Kostelný, Krčmařík, Kuděla, Květon, Metelka, Mrázek, Neubert, Partyš, Prokeš, Sedláček, Schaffartzik, Swiech, Šrom, Uvíra M., Uvíra P., Vybíral, Zapletal