oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Devatenáctka remizovala se Spartou

01.03.2016, autor Redakce | FOTO: Deník / Petr Widenka
O P A V A – Starší dorostenci Opavy dokázali bodovat s dalším favoritem soutěže. Na umělé trávě v Opavě-Kylešovicích remizovali s lídrem soutěže pražskou Spartou 2:2.
38.kolo, úterý 1.3.2016, 13:15
SFC Opava SFC Opava
2:2
Sparta Sparta
Muczka – Kolísek, M. Helebrand, Keller, Vitoul – Janetzký, Berger, Rychlý – Adamovský (57. Večerek) Kirschner (57. Barteska) – A. Helebrand. Trenér: Alois Skácel.
 
 
Branky: 63. Rychlý, 87. Janetzký – 17. a 70. Mustenadagič.

„Měli jsme dobrý vstup do zápasu. Dokonce jsme si vytvořili dobrou šanci. Bohužel Sparta dokázala svou první příležitost proměnit. Od tohoto okamžiku byla lepším týmem,“ řekl trenér opavské devatenáctky Alois Skácel. „Držela více míč. V našich silách bylo hrát lépe,“ podotkl.

Po přestávce se domácí zvedli. Snažili se vyrovnat. Rychlý branku netrefil, svůj druhý pokus už ale v gól přetavil. Radost domácích netrvala dlouho, po trestném kopu Mustenadagiče to bylo 1:2.

Slezané ale dřeli a zaslouženě vyrovnali díky trefě Janetzkého. „Druhý poločas byl z naší strany lepší. Líbilo se mi to, kluci podali dobrý výkon. Bod je pro nás cenný,“ pochvaloval si kouč starších dorostenců Alois Skácel.