oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Patnáctka prohrála v Jihlavě

22.03.2016, autor Redakce
O P A V A - První jarní mistrovské klání se naší patnáctce příliš nevydařilo. Na půdě Jihlavy opavští mladíci po prvním poločase prohrávali 1:2, ve druhé půli pak domácí ještě jednu branku přidali a zvítězili 3:1. Jediný přesný zásah Slezského FC obstaral Kuča.
18.kolo, sobota 19.3.2016, 13:30
Jihlava Jihlava
3:1
SFC Opava SFC Opava
 
Ondráček - Návrat, Vrána, Stuchlík (36. Hartmann), Celta - Kuča, Dušek (36. Gorčica), Katschmarz, Ščudla (36. Tománek) - Buga (50. Šafarčík), Janjuš. Trenér: Radovan Morong.
 
Branka Opavy: 30. Kuča.

Opava chtěla hned na úvod druhé poloviny soutěže navázat na poměrně slušné výkony většiny hráčů z přípravného období. Na hřišti ovšem bylo všechno jinak. „Jelikož jsme od úvodních minut působili velice zakřiknutě, bez náznaku sebevědomí a co se herních dovedností týče, domácí celek nás v mnoha směrech předčil,“ bez obalu popisoval průběh zápasu trenér opavské patnáctky Radovan Morong.

A na závěr ještě doplnil několik postřehů: „Naší největší slabinou bylo soubojové chování v určitých herních situacích a řešení finální fáze při zakončení po technicko-taktické stránce. Nutno podotknout, že zodpovědnost některých hráčů za svůj výkon potažmo vůči kolektivu byla mizivá.“