oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Opavská rezerva padla v Dolním Benešově

27.03.2016, autor Redakce | FOTO: Deník / Petr Widenka
O P A V A - Ani čtveřice posil z áčka nepomohla k bodovému zisku divizní rezervy Slezského FC na hřišti Dolního Benešova. Opava nakonec prohrála v poměru 1:3, když její jediný gól obstaral Radim Grussmann, který nezasáhl do duelu s Třincem kvůli stopce za karty.
19.kolo, sobota 26.3.2016, 15:00
Dolní Benešov Dolní Benešov
3:1
SFC Opava B SFC Opava B
 
Lasák – Košárek, Michal Hrabina (41. Uvíra), Swiech, Čelůstka – Fišer, Dřizgevič, Horka, Rolný (73. Korbel) – Grussmann (80. Němčík), Přichystal. Trenér: Lubomír Hrabina.
 
Branky: 37. Labuda, 70. Adamík, 84. Rubý – 58. Grussmann.
Rozhodčí: Richtár – Macrineau, Slaminka.
ŽK: Juchelka – Sweich, Horka.
Diváci: 164

Na hřišti ho doplnili i další členové A týmu – Tomáš Čelůstka, Jakub Přichystal a Luboš Horka. Z prvního gólu se radovali Benešovští. Nedlouho před koncem prvního poločasu vysunul Adamík Labudu, jenž své sólo proměnil. Dvě minuty před odbitím hodiny hry zůstal při rohovém kopu na přední tyči zcela neobsazen Grussmann a mohlo se začínat znova.

Zbytek zápasu však ovládli domácí. Labuda nejdříve vypálil na vzdálenější tyč, brankář Lasák vyrazil míč pouze k Adamíkovi, a ten vrátil Dolnímu Benešovu vedení. Poslední branku pak zařídil výstavní ranou Rubý.

„Nehráli jsme dobře. Už vstup do utkání nebyl z naší strany dobrý. Nic nám nešlo, chyběla nám větší agresivita. Očekávali jsme, že zápas zvládneme lépe. Bereme to jako velké zklamání. Dolní Benešov vyhrál zcela zaslouženě,“ hodnotil vystoupení opavského béčka asistent trenéra Josef Dvorník.