oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Čtrnáctka prohrála doma se Slováckem

30.03.2016, autor Redakce
O P A V A – Naši fotbalisté kategorie U-14 v duelu proti vrstevníkům Slovácka začali výborně. Už ve čtvrté minutě se totiž mezi střelce zapsal Knapp a Slezský FC tím nejlepším způsobem vykročil za vítězstvím. Stačily ovšem tři minuty zkraje druhé půle a všechno bylo úplně jinak. Opava nakonec prohrála 1:2.
19.kolo, sobota 26.3.2016, 12:45
SFC Opava SFC Opava
1:2
Slovácko Slovácko
Zbořil - Kirschner, Hrdlička, Buda, Hanel (15. Kutty), (60. Latka) - Jelínek, Chudý - Žídek, Rolný (45. Latoň), Silber (50. Novák) - Knapp (50. Gargoš). Trenér: Jan Doseděl.
 
 
Branka Opavy: 4. Knapp.

Hosté z Uherského Hradiště využili hluché pasáže mladých opavských borců a v průběhu padesáté respektive třiapadesáté minuty hned dvakrát skórovali, díky čemuž skóre dokázali otočit.

„Po většinu utkání měli větší procento držení míče hráči ze Slovácka. Během prvního poločasu se však nedostali do téměř žádného ohrožení naší branky. Naopak my jsme měli dvě velké příležitosti, ze kterých se podařilo proměnit jen jednu,“ komentoval kouč opavské čtrnáctky Jan Doseděl.

„Po obdržených gólech se nám i přes zvýšenou snahu a aktivitu už výsledek zvrátit nepovedlo,“ dodal na závěr opavský trenér.