oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Rezervě se podařilo otočit utkání s Hranicemi

03.04.2016, autor Redakce
O P A V A – Dalším divizním pokračováním pro béčko Slezského FC se stal duel s Hranicemi. Třebaže ještě v osmapadesáté minutě domácí na hřišti za koupalištěm prohrávali o jeden gól, ve zbytku zápasu stihli otočit a zvítězili 2:1.
20.kolo, sobota 2.4.2016, 15:00
SFC Opava B SFC Opava B
2:1
Hranice Hranice
Květon – Mezera, Češek, Swiech, Čelůstka – Uvíra (85. Němčík), Dřizgevič (76. Pavlíček), Rolný, Fišer – Kuzmanovič – Korbel (71. Klembara). Trenér: Lubomír Hrabina
 
 
Branky: 59. Čelůstka, 82, Kuzmanovič – 58. Šišlák.
Rozhodčí: Polanský – Silný, Koláček.
ŽK: Korbel – Kuchař, Šišlák.
Diváci: 100

Lví podíl na tom měli fotbalisté áčka Tomáš Čelůstka s Nemanjou Kuzmanovičem, kteří zařídili obě branky. V Opavě se jinak hrál hodně zajímavý fotbal. Během úvodního poločasu měli navrch Slezané, dokonce už v první minutě mohl skórovat Fišer, ale tváří v tvář Tomečkovi trefil pouze hostujícího brankáře.

Podobně dopadl i střelecký pokus Korbela. Také Hranice mohly jít do vedení, jenže Ferencovu ránu na zadní tyč zneškodnil gólman Květon. Gólový účet utkání se měnil až ve druhé půli.

Šišlákova rána z dobrých pětadvaceti metrů skončila v šibenici. Hráče našeho béčka to ovšem nepoložilo a hned vzápětí díky trefě Čelůstky přišla odpověď.

Když do závěrečného hvizdu hlavního rozhodčího chybělo zhruba deset minut, zahrávala Opava roh. Kuzmanovič se prosadil a zajistil svému týmu tři body.

„Odehráli jsme dobrý zápas. Divákům se musel líbit. Hráče musím pochválit za předvedený výkon,“ komentoval trenér opavské rezervy Lubomír Hrabina.