oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Čtrnáctka remizovala ve Frýdku-Místku

05.04.2016, autor Redakce
O P A V A - Fotbalisté naší čtrnáctky se před nedávnem představili na hřišti vrstevníků z Frýdku-Místku. Po prvním poločase prohrávali o jednu branku, ale v tom druhém dokázali skóre srovnat. Gól Opavy zařídil Žídek a utkání dospělo k remíze 1:1.
20.kolo, neděle 3.4.2016, 11:45
Frýdek-Místek Frýdek-Místek
1:1
SFC Opava SFC Opava
 
Zbořil - Kirschner, Hrdlička, Buda, Hanel - Jelínek, Latoň - Chudý (1. Gargoš, 45. Žídek), Rolný (45. Vojtěšek), Silber (35. Kutty) – Knapp (60. Novák). Trenér: Jan Doseděl.
 
Branka Opavy: 50. Žídek.

Během úvodní pětačtyřicetiminutovky byli jednoznačně lepší domácí, kteří se trefili jako první a při Slezském FC stálo i štěstí, neboť Frýdek mohl vést i vyšším rozdílem.

„První poločas ovlivnil hlavně úvod, kdy jsme nešťastně vrátili soupeři míč a téměř všichni naši hráči byli v tu chvílí nekoncentrovaní. Obdrželi jsme velmi jednoduchý gól. Tato situace dostala soupeře na koně, nás naopak utlumila. Frýdečtí hráli velmi dobře a měli několik vyložených příležitostí,“ komentoval kouč opavské čtrnáctky Jan Doseděl.

„Ve druhé půli se hra vyrovnala, a dokonce se nám povedlo po velmi pěkné akci vstřelit krásný gól. Po zbytek zápasu se hrál otevřený fotbal, vyhrát mohl kdokoliv. Nakonec už další branka nepadla a po dobrém výkonu ve druhém poločase jsme utkání dotáhli do nerozhodného stavu,“ doplnil jedním dechem.