oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Rezerva remizovala ve Vsetíně

10.04.2016, autor Redakce
O P A V A - O víkendu se fotbalisté opavského béčka představili na půdě Vsetína. Nakonec si z Valašska odvezli bod za remízu 1:1. Vše důležité z pohledu změn skóre se odehrálo v úvodu zápasu. Nechybělo přitom mnoho, aby hostující výběr oslavil vítězství.
21.kolo, sobota 9.4.2016, 15:30
Vsetín Vsetín
1:1
SFC Opava B SFC Opava B
 
Lasák – Mezera, Michal Hrabina, Swiech, Pavlíček - Uvíra (89. Košárek), Dřizgevič, Češek, Fišer (78. Němčík) Rolný - Korbel (56. Klembara). Trenér: Lubomír Hrabina.
 
Branky: 9. Kučerňák – 10. Fišer.
Rozhodčí: Dorušák – Lakomý, Zavřel.
ŽK: Jaroš, Matůš, Valigůra, Varhaník – Michal Hrabina, Swiech, Dřizgevič, Němčík.
Diváci: 80

Jako první se prosadil vsetínský celek, když v deváté minutě udeřil z brejku Kučerňák. Neuběhlo však ani celých šedesát vteřin a bylo vyrovnáno. Zleva si balon navedl ke střele Fišer a jeho rána z dobrých pětadvaceti metrů zapadla do šibenice.

Střelec branky Slezského FC se poté etabloval do role nahrávače, jenže jeho přihrávku v dobré pozici Rolný do sítě neposlal. Na druhé straně proti pokusu domácích skvěle zachytal brankář Lasák.

Ve druhém poločase se v největší příležitosti ocitl Rolný, ale svůj střelecký pokus nasměroval pouze do gólmana Eliáše. „Bod z venku se počítá, ale sahali jsme i po třech. Hráli jsme s důrazným soupeřem, který hrozil hlavně ze standardních situací, ty se nám ale dařilo uskákat. Jsem rád, že kluci se domácím vyrovnali v bojovnosti,“ uvedl trenér béčka Opavy Lubomír Hrabina.