oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Čtrnáctka remizovala s Hlučínem

11.04.2016, autor Redakce
O P A V A - Fotbalisté naší čtrnáctky narazili na celek Hlučína. Po prvním poločase prohrávali o dvě branky, v tom druhém se ovšem herně zvedli a zásluhou gólů Budy a Silbera vyrovnali na konečných 2:2.
21.kolo, sobota 9.4.2016, 11:45
SFC Opava SFC Opava
2:2
Hlučín Hlučín
Zbořil – Kirschner, Hrdlička, Buda, Hanel – Jelínek (63. Novák), Chudý – Gargoš (35. Silber), Rolný (50. Vojtěšek), Žídek (35. Kutty) – Knapp. Trenér: Jan Doseděl.
 
 
Branky Opavy: 51. Buda, 57. Silber.

Začátek zápasu opavským borcům vůbec nevyšel. Domácí do utkání vstoupili pasivně a bez nasazení. V patnácté minutě se tak Hlučín poprvé prosadil. Inkasovaná branka pro Slezský FC zafungovala jako budíček.

Opava si najednou vytvářela řadu gólových příležitostí, ale bez úspěchu v koncovce. Před přestávkou tak přišel trest. Jeden z hráčů SFC v pokutovém území hloupě fauloval a nařízenou penaltu hostující výběr proměnil.

„Ve druhé půli domácí hráli o mnoho lépe, soupeře se jim podařilo zatlačit a později také vyrovnali. V závěru sice byly šance na obou stranách, gól už však nepadl. Po zlepšeném výkonu ve druhé půli se nám podařilo vyrovnat. Škoda, že to kluci nedotáhli až k vítězství,“ uvedl kouč opavské čtrnáctky Jan Doseděl.