oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Béčko s Valaškým Meziříčím nakonec remizovalo

18.04.2016, autor Redakce
O P A V A – Fotbalisté našeho béčka se v dalším divizním klání utkali s Valašským Meziříčím. Byť ještě v šestašedesáté minutě vedli nad svým soupeřem 2:0, nakonec se museli spokojit jen s bodem za remízu 2:2.
22.kolo, neděle 17.4.2016, 10:15
SFC Opava B SFC Opava B
2:2
Valašské Meziříčí Valašské Meziříčí
Lasák – Mezera, Michal Hrabina, Swiech, Čelůstka – Uvíra (87. Němčík), Dřizgevič, Češek, Fišer (77. Košárek) – Rolný (73. Klembara) - Jurečka. Trenér: Lubomír Hrabina.
 
 
Branky: 64. Rolný, 66. Jurečka – 71. a 88. Výmola.
Rozhodčí: Škrobák – Ondráš, Tomanec.
ŽK: Dřizgevič, Rolný – Sviták.
Diváci: 100

Neproměňování šancí a laciné chyby. To jsou ve zkratce dva hlavní důvody, proč Slezský FC protivníka z Valašska neporazil. Úvod prvního poločasu byl vyrovnaný, ale poté se domácí ujali taktovky a přišly také gólové příležitosti, které však zůstaly ležet ladem. Největší „loženku“ měl na kopačce Jurečka, jenž se hnal sám na brankáře Michuta. Jeho pokus ovšem v síti neskončil.

Skóre se měnilo až ve druhé půli. Nejprve zakombinoval Uvíra s Jurečkou a na konci celé akce se objevil Rolný, když přesně dorážel. Chvíli nato se autor úvodní branky etabloval do role nahrávače, prostrčil balon Jurečkovi, který se tentokrát nemýlil.

Ve zbytku zápasu se však dvakrát prosadili hosté prostřednictvím Výmoly. „Naše vedení mohlo být vyšší, jenomže neproměňujeme ani ty nejvyloženější šance. Nakonec nás Valašské Meziříčí potrestalo. Podařilo se mu vstřelit dva góly téměř z ničeho. Dnes jsme dva body ztratili,“ komentoval trenér opavského béčka Lubomír Hrabina.