oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Šestnáctka si poradila s Frýdkem

19.04.2016, autor Redakce
O P A V A - Fotbalisté naší šestnáctky se před nedávnem střetli s vrstevníky z Frýdku-Místku. Vítězství 6:1 jasně svědčí o tom, že mladí Opavané utkání zvládli herně i výsledkově. Po poločase přitom vedli pouze 1:0.
7.kolo, neděle 17.4.2016, 12:00
SFC Opava SFC Opava
6:1
Frýdek-Místek Frýdek-Místek
Padušák – Fusek, Mikuš, Š. Harazim, Kostera – Nosál (60. Kovalčík) – Čonka, Darmovzal, V. Harazim, Elbel (60. Bartusek) – Miškev (65. Veselý). Trenér: Lukáš Černín.
 
 
Branky Opavy: Darmovzal, Elbel, V. Harazim, Čonka, Miškev, Fusek.

Frýdečtí borci v průběhu první půle několikrát zahrozili z pravé strany, brankář Padušák však všechny šance zneškodnil. Tímto zajímavé příležitosti hostů prakticky skončily, pokud tedy pomineme jejich spíše korekční branku ze závěru zápasu.

Úvodní branku duelu vsítil Darmovzal, jenž těžil z přesného centru Štěpána Harazima. Po přestávce se pak roztrhl s góly pytel. Postupně se trefili Elbel, Vojtěch Harazim, Čonka, Miškev a Fusek.

„Utkání se nám opravdu povedlo, a to po stránce herní, nasazení či gólové. Je ovšem potřeba na tento výkon navázat i v dalších zápasech, což bývá někdy problém,“ chválil a zároveň upozorňoval trenér opavské šestnáctky Lukáš Černín.