oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Šestnáctka prohrála v Olomouci

27.04.2016, autor Redakce
O P A V A - Fotbalisté naší šestnáctky se před několika dny představili na hřišti Sigmy Olomouc. Byť po poločase platil nerozhodný bezbrankový stav, nakonec prohráli nejtěsnějším možným rozdílem. Šance ke vstřelení branek přitom Opava měla.
8.kolo, neděle 24.4.2016, 12:15
Olomouc Olomouc
1:0
SFC Opava SFC Opava
 
Padušák – Fusek, Mikuš (67. Š. Harazim), Anděl, Kovalčík – Nosál (60. Souček) – Čonka, Darmovzal, V. Harazim, Elbel (60. Červeňák) – Miškev (67. Veselý). Trenér: Lukáš Černín.
 

Góly mohli vsítit především Elbel, Čonka nebo Darmovzal, a to už v prvním poločase. Slezský FC přitom stoprocentně navázal na zdařilý výkon z minulého utkání. Nedokázal to však vyjádřit střelecky.

„Po celý zápas jsme byli blíže k vedoucímu gólu. Když ve druhé půli neproměnil své gólovky Miškev, přišel trest. Sigma z přečíslení výborně zakombinovala a následně skórovala,“ popisoval trenér opavské šestnáctky Lukáš Černín.

„Ve zbytku utkání jsme se snažili o vyrovnání, ale gól se nám vstřelit nepodařilo. Ve velice dobrém zápase s velmi dobrým soupeřem jsme určitě netahali za kratší konec, bohužel jsme však selhali v zakončení. Můžeme být spokojeni s nasazením našich kluků a také s převedenou hrou,“ doplnil vzápětí.