oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Třináctka uspěla na půdě Hranic

27.04.2016, autor Redakce
O P A V A - Svěřenci trenéra Martina Kotaly z kategorie U-13 naposledy vyjížděli do Hranic, kde se střetli se svými vrstevníky. Opava od začátku diktovala tempo hry a dokázala také střílet branky. Nakonec přesvědčivě zvítězila v poměru 15:3.
21.kolo, sobota 23.4.2016, 15:00
Hranice Hranice
3:15
SFC Opava SFC Opava
 
I. skupina: Tonda Žižka, Martin Škrobanek, Radim Hrbáč, Vojta Petzuch, Philipp Skront, Šimon Makovický, Lukáš Manderla, Dominik Plodzieň, Filip Vala.
II.skupina: Martin Frey, Šimon Henčl, Jan Jelen, Dalibor Večerka, Ondra Melecký, Denis Kramář, Mikuláš Martiník, Denis Hais, Filip Chládek. Trenér: Martin Kotala.
 
Branky Opavy: Denis Kramář 4, Šimon Makovický 3, Lukáš Manderla 2, Martin Frey, Mikuláš Martiník, Ondra Melecký, Vojta Petzuch, Philipp Skront, Dalibor Večerka.

Zápas se prakticky po celou dobu odehrával na půlce domácích a mladí Opavané si vytvářeli jednu šanci za druhou, s čímž byl kormidelník opavského výběru spokojen.

„Jediná výtka směrem ke klukům v utkání je, že jsme spoustu šancí neproměnili. Hráči Hranic mě mile překvapili, že po celé utkání měli snahu, bojovali o každý míč a chtěli hrát aktivně. Navíc jejich brankáři toho hodně pochytali, takže i oni zaslouží uznání. Vše ostatní si povíme v kabině,“ uvedl Martin Kotala.