oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Starší dorostenci podlehli Slovácku

29.05.2016, autor Redakce
UHERSKÉ HRADIŠTĚ – Opavská devatenáctka neodehrála v Uherském Hradišti špatné utkání. Dobrý výkon, hlavně ve druhém poločase ovšem na body nestačil. I tak mají mladí Slezané záchranu Dorostenecké ligy stále ve svých rukou.
35.kolo, sobota 28.5.2016, 11:00
Slovácko Slovácko
1:0
SFC Opava SFC Opava
 
Muczka – Vitoul, Keller, Tesařík, M. Helebrand – Berger, Janetzký, Rychlý – Adamovský (71. Pavelka), A. Helebrand, Večerek (63. Vrána). Trenér: Alois Skácel.
 
Branka: 65. Kubala.
Rozhodčí: Gloser – Koláček, Dunda.
Diváci: 58

„Kluci se vydali na maximum. Moc chtěli bodovat,“ řekl opavský trenér Alois Skácel. „V prvním poločase nás dvakrát podržel brankář Muczka. Sami jsme měli tři zajímavé možnosti,“ pokračoval zkušený kouč.

Ve druhém poločase Opavští svého protivníka ještě více přitlačili. V době kdy měli navrch, podnikli domácí rychlý brejk, který skončil gólem. „Měli jsme několik možnosti vyrovnat, bohužel jsme je nedohráli, bylo to i o štěstí,“ poznamenal Skácel.

V sobotu od 11 hodin čeká starší dorostence klíčový zápas sezony s Teplicemi. Pokud ho vyhrají, mají jistou záchranu bez ohledu na další výsledky. Utkání se hraje na hřišti za koupalištěm.