oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Béčko doma s Havířovem jen remizovalo

30.05.2016, autor Redakce
O P A V A – Byť fotbalisté našeho béčka podali jeden z nejlepších výkonů v letošní divizní sezoně, se soupeřem z Havířova dnes dopoledne pouze remizovali. Na branku Rolného totiž dokázal v sedmdesáté minutě odpovědět Gomola a zápas dospěl k remíze 1:1.
28.kolo, neděle 29.5.2016, 10:15
SFC Opava B SFC Opava B
1:1
Havířov Havířov
Lasák – Košárek, Češek, Swiech, Mezera – Musila, Dřizgevič, Rolný, Fišer – Uvíra (75. Kirschner) – Korbel (80. Michal Hrabina). Trenér: Lubomír Hrabina.
 
 
Branky: 49. Rolný – 70. Gomola.
Rozhodčí: Galásek – Žurovec, Kneisel.
ŽK: Košárek, Rolný, Fišer – Skoupý, Musiol.
Diváci: 105

Trenér opavské rezervy Lubomír Hrabina s výsledkem rozhodně spokojený nebyl. Vzhledem k průběhu měl totiž jeho tým stoprocentně vyhrát. Obrovskou možnost ke skórování si vypracoval Fišer, jenž dokonce postupoval sám na gólmana, ale nedokázal ho prostřelit.

Ladem zůstala ležet také příležitost Dřizgeviče. Zkraje druhé půle vypálil z úhlu Rolný a za přispění teče havířovského brankáře balon propadl až do brány.

Dvacet minut před ovšem dlouhý výkop Smětaka ovšem dolétl až Gomolovi, jemuž se povedlo vyrovnat. V nastaveném čase mohl opavskému béčku vrátit tři body Dřizgevič, ale ze slibné pozice hostující svatyni přestřelil.

„Vypracovali jsme si spoustu šancí, ale nedokázali jsme dát gól, když už jsme brankáře překonali, trefili jsme hráče na brankové čáře. Remíza je pro mě zklamáním,“ uvedl kouč opavské rezervy Lubomír Hrabina.

„Ke stoprocentní záchraně potřebujeme z posledních dvou venkovních zápasů uhrát bod, věřím, že se nám to podaří už ve středu na hřišti Slavičína,“ dodal na závěr.