oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Třináctka si hladce poradila se Šumperkem

31.05.2016, autor Redakce
O P A V A – Fotbalisté opavské třináctky v dalším mistrovském zápase venku narazili na Šumperk. Po poločase vedli o jedenáct branek, nakonec svůj střelecký účet ještě vylepšili a zvítězili v poměru 23:3. Denis Kramář nastřílel čtyři branky, Lukáš Kollek s Janem Rozsypalem pak zaznamenali hattrick.
26.kolo, neděle 29.5.2016, 10:00
Šumperk Šumperk
3:23
SFC Opava SFC Opava
 
I. skupina: Martin Frey, Denis kramář, Jan Jelen, Dalibor Večerka, Tonda Žižka, Jan Rozsypal, Vojta Radoš, Denis Hais, Dominik Plodzieň.
II. skupina: Philipp Skront, Lukáš manderla, Lukáš Kollek, Tomáš Rataj, Martin Škrobánek, Šimon Henčl, Radim Hrbáč, Mikuláš Martiník, Šimon Makovický, Štěpán Vícha. Trenér: Martin Kotala.
 
Branky Opavy: Denis Kramář 4, Lukáš Kollek 3, Jan Rozsypal 3, Jan Jelen 2, Lukáš Manderla 2, Ondra Melecký 2, Philipp Skront 2, Dalibor Večerka 2, Mikuláš Martiník, Vojta Radoš, Tomáš Rataj.

Trenér Martin Kotala mohl být s výkonem svých svěřenců spokojen. „Stejně jako v předešlém zápase jsme i v tomto byli aktivnější a neustále se individuálně a i kombinační hrou dostávali před branku domácích. Takže šancí jsme si vytvořili během utkání hodně, ale naložili jsme s nimi tak na půl,“ komentoval Martin Kotala.

„Nicméně i přes to, že jsme hodně brankových příležitostí neproměnili, jsme vysoko a zaslouženě vyhráli a zvládli toto utkání v Šumperku, který má ve svém týmu kvalitní hráče a celou soutěž odehráli velmi dobře, což je vidět i na umístění v tabulce. Na závěr chci říct, že kluci si utkání užili a to mě těší, proto spokojenost a hned v úterý hrajeme poslední mistrovské utkání v Uničově,“ doplnil ještě.