oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

První zápas přípravy skončil remízou

29.06.2016, autor Redakce
ŽIMROVICE – Máme za sebou první zápas přípravy. V krásném areálu v Žimrovicích jsme remizovali s týmem hráčů bez angažmá 2:2. V naší sestavě se objevili i nováčci, v čele se zkušeným srbským stoperem Marko Radićem.
příp., středa 29.6.2016, 16:00
SFC Opava SFC Opava
2:2
ČAFH ČAFH
I. poločas: Fendrich – M. Helebrand, Simerský, Radić, Čelůstka – Grussmann, Mozol, Jursa, Janetzký – Jurečka, Kuzmanovič. II. poločas: Muczka – Radoslavjević, Simerský (64. M. Helebrand), Sweich, Adamovský – Čada – Berger, Fišer – A. Helebrand – Machálek, Gebauer. Trenér: Roman Skuhravý.
 
 
Branky: 41. Jurečka, 55. Gebauer – 51. Sus, 67. Vacek. Rozhodčí: Dresler. Diváků: 243.
Opavu poslal do vedení čtyři minuty před poločasem po Kuzmanovičově přihrávce Jurečka. Ještě předtím střílel do gólmana Grussmann. Hned po přestávce nastřelil břevno Vacek, o dvě minuty později bylo vyrovnáno. Mezi Muczkovy nohy nasměroval balon Sus. Opavská odpověď nenechala na sebe dlouho čekat, míč uklidil do branky Gebauer. Zápas nakonec skončil ale remízou. Zasloužil se o ní Vacek. „Chyběla nám dynamika, ale to se dá pochopit, jsme ve fyzické zátěži. Řekli jsme si v krátkosti některé věci, které se týkají taktiky. Ty tam byly,“ řekl trenér Roman Skuhravý. „Naši mladí kluci ukázali, že se vyplatí s nimi pracovat. Zápas nám také ukázal, s kterými testovanými hráči chceme dál pracovat,“ podotkl trenér.