oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Slezský FC srazil Otrokovice, Smola dal hattrick

16.07.2016, autor Redakce | Foto: Deník / František Géla
J A K U B Č O V I C E – Také druhý přípravný zápas v Jakubčovicích skončil pro opavské fotbalisty vítězstvím. I díky hattricku Tomáše Smoly zvítězila Opava nad Otrokovicemi 6:3.
příp., sobota 16.7.2016, 11:00
SFC Opava SFC Opava
6:3
Viktoria Otrokovice Viktoria Otrokovice

I. poločas: Fendrich – Helebrand, Radić, Žídek, Čelůstka – Jursa – Schaffartzik, Zapalač – Kuzmanovič – Smola, Jurečka.
II. poločas: Lasák – Helebrand, Simerský, Žídek, Čelůstka – Jursa (64. Zapalač) – Grussmann, Schaffartzik, Janetzký – Smola (64. Jurečka), Machálek. Trenér: Roman Skuhravý.
 
 
Branky Opavy: 11., 42. a 50. Smola, 66. Schaffartzik, 76. Machálek, 89. Jurečka.

Vytáhlý útočník byl při chuti. Vstřelil tři góly a mohl přidat i další. „Druhý hattrick v přípravě je sice hezký, ale mě zajímá až liga,“ usmál se po utkání Tomáš Smola. „Musíme se dobře připravit na soutěžní zápasy. V nich se teprve prokáže naše síla,“ dodal.

A jak je nová posila ve Slezsku zatím spokojena? „Nemohu si na nic stěžovat. Stejně jako v Ústí jsem dostal na starost Tomáše Jursu. Co se týká zázemí a starání o hráče, je Opava o level výše než Ústí,“ zdůraznil Tomáš Smola.

Slezané znovu předvedli během zápasů několik pěkných fotbalových akcí, soupeř dal všechny tři branky po standardních situacích. „Co se týká nasazení a předvedené hry, nemám klukům, co vytknout,“ řekl po zápase trenér Slezského FC Roman Skuhravý.

„Standardní situace jsou otázkou koncentrovanosti a organizace. Dostali jsme tři góly, máme se o čem dál bavit. Bylo by hloupostí v dalších zápasech takhle lehce tři branky soupeři darovat,“ dodal opavský kouč.