oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Sedmnáctka vyhrála v Hlučíně rozdílem tří branek

17.08.2016, autor Redakce
Hlučín – Sedmnáctka o svém vítězství rozhodla prakticky už v prvním poločase, kdy se do hlučínské sítě trefila celkem třikrát. Po změně stran oba týmy přidaly gól a Opava nakonec zvítězila poměrem 4:1. Hattrickem se blýskl Veselý.
2.kolo, neděle 14.8.2016, 10:00
Hlučín Hlučín
1:4
SFC Opava SFC Opava
 
Padušák – Fusek, Souček (55. Mikuš), Harazim, Blažej (55. Kostera) – Anděl – V. Harasim (52. Bartusek), Koschatzký, Darmovzal (52. Nosál), Čonka (26. Elbel) – Veselý (55. Miškev). Trenér: Lukáš Černín.
 
Branky Opavy: Veselý 3, Miškev.

Během první půle měli hosté hru pod kontrolou. Dařilo se jim slušně kombinovat a nepouštět soupeře na dostřel. Ve druhém poločase ale Hlučín výrazně zvýšil svou aktivitu, začal více napadat a hra se vyrovnala.

Opavě se najednou přestalo dařit v kombinaci, kluci často chybovali a soupeř snížil. Za stavu 0:3 navíc opavský brankář Padušák zneškodnil penaltu. Gólovou tečku za zápasem udělal Miškev, který se prosadil v hlučínském vápně.

„V tomto utkání můžeme být spokojeni s prvním poločasem, naopak ten druhý byl z naší strany špatný. Druhá půle se nesmí opakovat. Musíme se poučit, abychom mohli být nadále úspěšní,“ hodnotil trenér opavské sedmnáctky Lukáš Černín.