oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Čtrnáctka nestačila na Frýdek

30.08.2016, autor Redakce
Opava – Svěřenci trenéra Radovana Moronga z kategorie U-14 se před několika dny představili na půdě Frýdku-Místku. I když utkání nezačali vůbec špatně a po poločase dokonce vedli, nakonec prohráli v poměru 2:4.
4.kolo, neděle 28.8.2016, 11:45
Frýdek-Místek Frýdek-Místek
4:2
SFC Opava SFC Opava
 
Makovický – Hrbáč, Henčl, Kollek, Skront – Kramář (60. Hais), Škrobánek, Manderla (55. Jelen) – Frey – Blažej, Sprinz. Trenér: Radovan Morong.
 
Branky Opavy: 18. Sprinz, 19. Blažej.

Po celý zápas byli domácí lepší, protože Opava nezvládala herní situace ve středu hřiště a obránci tak složitě zachytávali průnikové přihrávky na útočící hráče.

„I přes větší aktivitu frýdeckých hráčů se nám podařilo do poločasu vstřelit dvě branky po pěkných akcích do otevřené obrany. Druhá půle a čtyři obdržené góly byly vyústěním chyb pramenících z neustálého tlaku. Na vině byla i naše špatná rozehrávka směrem dopředu a horší řešení při přechodu do útočné fáze, komentoval kouč Opavy Radovan Morong.

„Domácí vyhráli zcela zaslouženě. V našem týmu podali výborný výkon brankář společně s obrannou čtveřicí a dvou hráčů z útoku, což je na kvalitu této soutěže málo,“ doplnil Morong.