oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Opavská dvanáctka nestačila na Baník

19.09.2016, autor Redakce
Opava – Po středečním velkém derby áček mezi Baníkem a Slezským FC došlo na souboj stejných soupeřů i ve věkové kategorii U-12. Na hřišti Za koupalištěm ovšem svěřenci trenéra Martina Kotaly na svého ostravského protivníka nestačili a prohráli 2:4.
7.kolo, sobota 17.9.2016, 10:00
SFC Opava SFC Opava
2:4
Ostrava Ostrava
Martin Blažej, Adam Cileček, Maxmilián Híreš, Filip Kokeš, Ríša Kovarník, Lukáš Lazecký, Dominik Malý, Tomáš Nováček, Adam Sedláček, Daniel Sukdol, Dominik Stareček, Pavel Šrek, Honza Ulrich, Albert Vlašánek, Lukáš Vyležík, Patrik Wehowský.
 
 
Branky Opavy: Filip Kokeš, Pavel Šrek.

Je to škoda, protože v zápase byla Opava aktivnější a s výjimkou úvodní patnáctiminutovky druhé třetiny byl obraz hry a držení míče v její režii. Baník hrozil zejména při rychlých přechodech do útočné fáze. Některé brejky také dotáhl do gólového zakončení.

„Výsledkově jsme to sice nezvládli, ale i přesto jsem spokojen s hrou všech hráčů jako jednotlivců a následně i týmu. Náš herní projev měl svou kvalitu a tímto směrem se chceme ubírat. Hodláme na tom neustále pracovat a zdokonalovat se,“ komentoval zápas trenér opavské dvanáctky Martin Kotala.

„Víme, že kdybychom lépe naložili s vyloženými šancemi, tak jsme nejenom toto utkání, ale i ta předešlá zvládli také výsledkově. O tom ale fotbal je a na „kdyby“ se nehraje. Proto budeme neustále pracovat na zlepšení nejenom této činnosti, ale samozřejmě na komplexním zkvalitňování. Vše ostatní probereme v kabině,“ doplnil ještě.