oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Béčko porazilo Frýdlant, rozhodlo v závěru

03.10.2016, autor Redakce
Opava – V dalším divizním kole se fotbalisté opavského béčka utkali se soupeřem z Frýdlantu nad Ostravicí. Všechny branky nakonec vsítili domácí s tím, že Dřizgevič mířil do vlastní sítě. Opava zvítězila v poměru 2:1.
9.kolo, neděle 2.10.2016, 10:15
SFC Opava B SFC Opava B
2:1
Frýdlant nad Ostravicí Frýdlant nad Ostravicí
Godula – Vitoul, Farský, Dřizgevič, Mezera – Večerek (46. Ivan), Berger, Gebauer, Adamovský – A. Helebrand (76. Uvíra), Pavelka (89. Rychnovský). Trenér: Lubomír Hrabina.
 
 
Branky: 15. Vitoul, 84. Uvíra – 18. vl. Dřigevič. Rozhodčí: Koláček - Broskevič, Gloser. ŽK: Vitoul, Mezera – Šrámek, Janošec.
Diváci: 124

Kouč rezervy Slezského FC Lubomír Hrabina s výkonem svých svěřenců ovšem spokojen nebyl. Po čtvrthodině sice dostal SFC do vedení Vitoul, avšak nedlouho poté opavský celek přišel o balon a Frýdlantští z rychlého brejku udeřili.

Ve zbytku prvního poločasu se příliš pohledný fotbal nehrál. Bylo to zejména o bojovnosti a ve druhé půli se obraz hry moc nezměnil.

„Chyběla nám lehkost. Nakonec jsme ale začali přece jen Frýdlant přehrávat a podařilo se nám vstřelit i vítěznou branku. Za bojovnost a nasazení jsme si vítězství zasloužili. Z výhry mám radost, z předvedené hry už tolik ne,“ uvedl výše zmíněný Lubomír Hrabina.