oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Béčko v Petrovicích zahazovalo šance

06.11.2016, autor Redakce
Opava – Opavské béčko se představilo v Petrovicích. Hrabinovi chlapci byli lepším týmem, bohužel na body nedosáhli. Jejich největším problémem bylo proměňovat šance.
14.kolo, sobota 5.11.2016, 14:00
Petrovice Petrovice
3:1
SFC Opava B SFC Opava B
 
Godula – Vitoul, Rychnovský (84. Dřizgevič), Farský, Mezera – Večerek (67. Adamovský), Metelka, Berger, Pavelka – Uvíra, A. Helebrand. Trenér: Lubomír Hrabina.
 
Branky: 39. Hilbert, 42. Lukan, 90. Urban – 45. Mezera.
Rozhodčí: Kulička – Koláček, Galásek.
ŽK: Urban, Hoffmann – Vitoul.
Diváci: 102

Úvod zápasu patřil Opavě. Adam Helebrand trefil brankovou konstrukci, Pavelka běžel sám ze strany sám na brankáře, ani jednou ale neuspěl. „Kdybychom vedli 4:0, nikdy by nedivil,“ povzdechl si trenér Opavy Lubomír Hrabina. „Máme problémy s koncovkou. Na jeden gól potřebujeme pět šancí,“ dodal.

Góly stříleli domácí. „Z první střely, po rohovém kopu nám dali branku. Po další naší chybě zvýšili na 2:0,“ pokračoval trenér Hrabina. Na konci poločasu vrátil Opavské do hry Mezera.

„Ve druhém poločase jsme byli opět lepší, gól jsme nedali. V závěru jsme hráli na riziko a domácí toho využili. Porážka je pro nás krutá. Minimálně bod jsme měli urvat. Se hrou jsem spokojený, s výsledkem ne,“ uzavřel Lubomír Hrabina.