oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Devatenáctka nezvládla penaltovou ruletu, už pošesté

29.03.2017, autor Redakce
Opava – Už pošesté během této sezony nezvládli fotbalisté opavské devatenáctky penaltovou ruletu. Tentokrát to bylo v domácí duelu se Zlínem. V normální hrací době skončil zápas s mladými Ševci bezbrankovou remízou. Prémiový bod za zvládnuté penalty bral Fastav.
23.kolo, sobota 25.3.2017, 11:00
SFC Opava SFC Opava
0:1pen
Zlín Zlín
Mosler – Musila, Keller (70. Štefka), Kolísek, Hurta – Dybal, Rychlý, Kuzník (60. Litwiak, 87. Hartmann) – Vrána, Veselý (60. Schlossár), Socha (84. Fusek). Trenér: Alois Skácel.
 
 

„Všechny zápasy vypadají stejně. Všichni o něco hrají, buď o titul nebo záchranu,“ začal s pozápasovým ohlédnutím opavský kouč Alois Skácel.

„Bylo to utkání o pozorných obranách a dobré disciplíně. Příliš šancí jsme si nevypracovali,“ přiznal trenér Slezanů.

Jednu stoprocentní měl Kolísek, jehož hlavičku zázračně vytáhl hostující gólman. „Pokud nedáte šance, nemůžete uspět,“ konstatoval Alois Skácel.

Diváci se nakonec branky nedočkali a na řadu přišly penalty. „Bohužel jsme opět neuspěli. Hráč, který selhal, ji na tréninku kope jinak, než předvedl v zápase,“ posteskl si trenér. „Je to velká škoda, ztracené body při penaltách nám chybí,“ dodal.

V sobotu čeká Opavu těžký zápas v Jihlavě. „Jihlava je pod námi, chceme bodovat. Na klucích je vidět odhodlání o záchranu se porvat. Věřím, že se nám to podaří,“ zakončil trenér Opavy.