oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Dvanáctka podlehla Frýdku-Místku

30.03.2017, autor Redakce
Opava – Výběr U-12 Slezského FC má za sebou první jarní kolo soutěže, které na domácím hřišti absolvoval proti vrstevníkům z Frýdku-Místku. Utkání se svěřencům trenéra Marcela Klajmona příliš nepovedlo a nakonec z toho byla prohra 1:6.
18.kolo, úterý 28.3.2017, 16:30
SFC Opava SFC Opava
1:6
Frýdek-Místek Frýdek-Místek
Daniel Sukdol, Dominik Malý, Albert Vlašánek, Pavel Šrek, Tomáš Nováček, Jan Ulrich, Richard Kovárník, Lukáš Lazecký, Matyáš Pierník, Robin Matýsek, Adam Sedláček, Dominik Stareček, Patrik Wehowský, Filip Kokeš, Adam Cileček, Lukáš Vyležík, Maxmilián Híreš. Trenér: Marcel Klajmon.
 
 
Branka SFC: Filip Kokeš.

Je ovšem nutné dodat, že soupeři patří první příčka tabulky. Přestože výsledek není pro Opavu lichotivý, frýdeckému protivníkovi byla zdatným protivníkem.

„Konečné skóre je pro nás kruté. Bohužel soupeř byl daleko produktivnější a z těch několika šancí vytěžil maximum, kdežto my jsme se v koncovce trápili. Kluky chválím za předvedený výkon, kdy se byli schopni prosadit jak v soubojích jeden na jednoho, tak i povedenými kombinacemi, nasazením a bojovností,“ uvedl trenér opavské dvanáctky Marcel Klajmon.