oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

FC Nitra U16 0–2 SFC Opava U16

17.02.2013, autor Redakce
Opavská šestnáctka sehrála své další přípravné utkání na hřišti slovenské Nitry, kde se před pár dny představil také A-tým Slezského FC.

Mladí Opavané po vyhraném prvním poločase přidali po přestávce druhou branku a odvážejí si dvougólové vítězství. Střelecky se v utkání blýskl Jakub Janetzký, který vstřelil obě branky.

Hodnocení trenérů

„Odehráli jsme další kvalitní utkání, které prověřilo, jak jsme schopni vypořádat se s důrazem, agresivitou a rychlostí soupeře.“

„I přesto, že jsme nedostali branku, dostal se soupeř do tří šancí, které však nevyužil. Pracujeme na zlepšení obranné činnosti, ale stále se v naší hře objevují v této oblasti nedostatky.“

„Naopak pozitivní je, že jsme produktivní v koncovce, a také nás těší individuální výkony některých hráčů. Nad všemi dnes vyčníval svým výkonem Kuba Janetzký, který byl naším nejlepším hráčem a vstřelil i obě branky.“

„Dnes nám také v sestavě chybělo z různých důvodů několik hráčů, proto opět dostali příležitost kluci z patnáctky, s jejichž výkony jsme spokojeni,“ řekli po utkání trenéři Radomír Hlaváč a Petr Deseyve.

FC Nitra U16 – SFC Opava U16 0:2 (0:1)
Branky SFC: Janetzký 2.
Sestava: Kotala (41. Muczka) – Helebrand M., Kuzník, Večerek, Said Sámir – Berger, Janetzký – Rybenský (41. Vrána), Helebrand A. (58. Harazin), Petzuch – Harazin (41. Džemla). Trenéři: Radomír Hlaváč a Petr Deseyve.

Další zápas opavskou šestnáctku čeká ve středu 20. února od 15 hodin v Hranicích, kde se střetne se Zlínem v rámci Memoriálu Vlastislava Marečka. Náš tým si účast v tomto zápase vybojoval výhrou v základní skupině, vítěz střetnutí postoupí na závěrečný turnaj čtyř týmů.