oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Devatenáctka nestačila na Slavii

10.05.2017, autor Redakce
Opava – Poslední domácí zápas opavské devatenáctce vůbec nevyšel. Skácelovi chlapci nestačili na pražskou Slavii, prohráli s ní vysoko 0:7. Sešívaní se ve slezské metropoli představili v plné síle, včetně čtyř reprezentantů.
28.kolo, sobota 6.5.2017, 14:00
SFC Opava SFC Opava
0:7
Slavia Slavia
Mosler – Musila, Keller, Kolísek, Hurta – Dybal (46. Štefka), Rychlý, Kuzník (76. Souček) – Socha (77. Stošek), Veselý (80. Hartmann), Vrána (78. Hluchý). Trenér: Alois Skácel.
 
 
Branky: 3., 63. a 67. Lauricella, 30. Honig, 52. Vejvar, 71. Bucha, 89. Havrda.
Rozhodčí: ŽK: Kolísek, Hurta – Stropek, Hëning, Krejdl.
Diváci: 101

„Do zápasu jsme šli s určitými plány, bohužel ty se nám po třiceti minutách zbortili jako domeček z karet,“ povzdechl si trenér devatenáctky Alois Skácel. „Neplnili jsme si to, co jsme si slíbili,“ dodal kouč.

Opava chtěla ještě po přestávce s výsledkem něco udělat. „Chtěli jsme dát kontaktní gól. Bohužel po osmi minutách bylo vše jinak. Ani jeden z hráčů nebyl schopen nic zahrát. Místy mi bylo kluků líto. K tomu jsme se potkali s velkou kvalitou soupeře,“ pokračoval Alois Skácel.

Nyní čeká na opavské fotbalisty derby s Hlučínem. „Ten je sice beznadějně poslední, hraje ale uvolněně, jeho kluci hrají o další angažmá. Pro nás to nebude jednoduché utkání, ale to není žádné. Chceme z něj tři body,“ uzavřel šéf opavské lavičky.