oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Béčko opět padlo, tentokrát nestačilo na lídra

10.05.2017, autor Redakce
Valašské Meziříčí, Opava – Ve středeční divizní předehrávce se opavské béčko představilo na hřišti prvního Valašského Meziříčí. Trenér Hrabina měl k dispozici i dva hráče prvního týmu Tomáše Smolu a Radima Grussmanna. Na body to ale nestačilo, lídr vyhrál 3:0.
25.kolo, středa 10.5.2017
Valašské Meziříčí Valašské Meziříčí
3:0
SFC Opava B SFC Opava B
 
Muczka – Večerek, Farský, Rychnovský, Mezera – Ivan (46. Vitoul), Gebauer, Grussmann (46. A. Helebrand), Adamovský (72. Berger) – Smola, Strnad. Trenér: Lubomír Hrabina.
 
Branky: 1. Pospěch, 27. Výmola, 61. Dragon.
Rozhodčí: Kaloč – Mojžíš, Vrťo.
ŽK: Michálek, Wludyka – Grussmann, Mezera.
Diváci: 220

Už po deseti vteřinách přišel centr do pokutového území Opavy a Zbyněk Pospěch nadvakrát hlavou otevřel skóre. „Byla to rychlá branka, nechali jsme Zbyňovi až příliš hodně prostoru,“ zlobil se trenér Lubomír Hrabina.

„V další pasáži zápasu jsme se snažili hrát kombinačně, ale to nám dlouho nevydrželo,“ pokračoval kouč. Po necelé půlhodině zvyšoval na 2:0 Výmola.

Po přestávce se chtěla Opava zvednout. „Udělali jsme změny v sestavě. Naše hra se zlepšila, ovšem jen do třetí branky,“ podotkl Lubomír Hrabina.

Ze třiceti metrů se parádně trefil Dragon. „Valaši si výsledek zkušeně pohlídali. Nám toho už moc nedovolili. Můžeme děkovat brankáři Muczkovi, že jsme neprohráli větším rozdílem,“ zakončil trenér rezervy SFC.