oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Dvanáctka jasně přehrála Uničov

17.05.2017, autor Redakce
Opava – Dvanáctka SFC má za sebou další mistrovský zápas. Tentokrát se doma utkala s Uničovem, potvrdila své kvality a s přehledem vyhrála v poměru 16:2. Čtyřmi brankami se zaskvěli Dan Sukdol a Tomáš Němeček.
0.kolo, sobota 13.5.2017, 09:30
SFC Opava SFC Opava
16:2
Uničov Uničov
Dominik Malý, Dan Bártek, Dominik Stareček, Matyáš Pierník, Albert Vlašánek, Tomáš Nováček, Max Híreš, Lukáš Vyležík, Jan Ulrich, Robin Matýsek, Adam Cileček, Patrik Wehowský, Filip Kokeš, Adam Sedláček, Dan Sukdol, Richard Kovárník. Trenér: Marcel Klajmon.
 
 
Branky SFC: Dan Sukdol 4, Tomáš Nováček 4, Max Híreš, Jan Ulrich, Albert Vlašánek, Dominik Stareček, Matyáš Pierník, Robin Matýsek, Richard Kovárník, Adam Sedláček.

Kluci si za své vystoupení proti uničovskému soupeři zaslouží pochvalu s výjimkou první půlhodiny. „Trápili jsme se v zakončení, jinak však náš celek měl zbytek utkání ve své moci. Věřím, že si kluci zápas užívali, ale také si uvědomovali, kde by ještě mohli přidat. Jedinou skvrnou bylo pár nešťastných pohmožděnin na obou stranách pramenících z nezkušenosti a přemíry snahy,“ komentoval trenér opavské dvanáctky Marcel Klajmon.