oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Opavští fotbalisté byli na radnici. Přivítal je primátor

23.05.2017, autor Redakce
Opava – Fotbalisté Slezského FC v úterý absolvovali návštěvu radnice. Stříbrné medailisty letošního ročníku MOL Cupu přivítalo vedení města.

Primátor statutárního města Opavy Radim Křupala společně se svými náměstky Daliborem Halátkem a Martinem Vítečkem přivítali na radnici třicet členů Slezského FC Opava.

V úvodu příjemného setkání představitelé města poděkovali fotbalistům Slezského FC nejen za vynikající výkony v MOL Cupu, kde Opavští skončili druzí, ale především za skvělou reprezentaci celého města Opava.

Primátor Radim Křupala fotbalistům pogratuloval k velkému úspěchu v domácím poháru a popřál jim hodně štěstí v posledním kole, které může katapultovat SFC do nejvyšší soutěže.

Zástupci Slezského FC v čele s generálním manažerem Aloisem Grussmannem a Zdeňkem Pospěchem předali primátorovi stříbrnou medaili z MOL Cupu, podepsaný dres a šálu klubu.

„Pro Slezský FC je velká čest, že nás představitelé města v čele s primátorem Radimem Křupalou pozvali na radnici. Všichni hráči, členové realizačního týmu i zástupci klubu si tohoto kroku nesmírně váží. Rádi bychom městu také touto cestou poděkovali za podporu, která je pro opavský fotbal velmi důležitá,“ řekl technický ředitel Slezského FC Jaroslav Rovňan.