oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Výběr U13 padl po přestřelce v Karviné

30.09.2017, autor Redakce
Opava – Velkou divočinu připomínalo utkání třináctky SFC v Karviné. K vidění bylo celkem deset branek, bohužel na body opavští mladší žáci nedosáhli.
7.kolo, sobota 30.9.2017, 10:00
Karviná Karviná
6:4
SFC Opava SFC Opava
 
Tobiáš Souček, Dan Bártek, Adam Cileček, Dominik Malý, Filip Kokeš, Martin Blažej, Radek Ligač, Jan Ulrich, Adam Sedláček, Dominik Stareček, Patrik Wehowský, Max Híreš, Lukáš Vyležík, Lukáš Lazecký, Matyáš Pierník, Robin Matýsek.
 
Branky SFC: Martin Blažej 2, Albert Vlašánek, Radek Ligač.

„Totálně jsme nezachytili úvodní třicetiminutovku, kdy jsme se na malém hřišti absolutně nedokázali vyrovnat s agresivitou, důrazem a rychlostí domácích a rychle jsme prohrávali o tři branky. I přesto, a za to kluky chválím, jsme se dokázali zvednout a vrátit do zápasu a nakonec i srovnali skóre,“ poznamenal trenér Marcel Klajmon.

„V těchto chvílích jsme však z domácího brankáře udělali mistra světa a spálili několik tutových šancí. V závěru kdy už se gólovky střídaly na obou stranách, byli nakonec domácí šťastnější a zejména za první třetinu a možná větší touhu vyhrát si vítězství zasloužili,“ uzavřel kouč opavských žáčků.