oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Béčko se Zavadilem porazilo Vsetín

17.10.2017, autor Redakce
Opava – V dohrávce osmého kola fotbalové divize hostila opavská rezerva na hlavním stadionu Vsetín. Trenér Lukáš Černín nasadil do hry také jednu z největších postav Fortuna národní ligy – Pavla Zavadila, který se rozehrává po zranění kolene. Slezané Valachy porazili 2:0.
8.kolo, úterý 17.10.2017, 15:00
SFC Opava B SFC Opava B
2:0
Vsetín Vsetín
Lasák – M. Helebrand, Kolísek, Swiech, Čelůstka – Rychlý, Zavadil (66. Strnad) – Berger, Mozol, Socha (76. Kuznik) – Litwiak (60. A. Helebrand). Trenér: Lukáš Černín
 
 
Branky: 36. Socha, 64. A. Helebrand.
Rozhodčí: Koláček – Galásek, Duda.

Diváci: 105

„Hrálo se na hlavním stadionu a tím pádem na kvalitním terénu, z tohoto pohledu jsme čekali, že to bude jednodušší utkání, ale nebylo,“ začal hovořit o zápase opavský trenér.

„Škoda, že jsme hned v úvodu nedali gól,“ litoval. Šance jeho tým měl. Po rohu Čelůstky trefil Swiech břevno. Ve 36. minutě získal balon Zavadil, nahrál Čelůstkovi, který vybídl ke skórování Sochu – 1:0.

„Soupeř dobře bránil, prakticky v deseti lidech a chodil do brejků. Nicméně my jsme byli po celé utkání lepším týmem,“ podotkl Lukáš Černín.

Na 2:0 zvyšoval po pěkné individuální akci Adam Helebrand. „Zasloužené vítězství. Škoda jen, že jsme nepřidali více branek,“ dodal kouč rezervy Slezského FC.