oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Třináctka nasázela jedenáct branek

24.10.2017, autor Redakce
Opava – Holice byla soupeřem opavské třináctky v dalším soutěžním zápase. Za mimořádně nepříznivého počasí se Slezanům podařilo Hanáky porazit vysoko 11:3.
10.kolo, neděle 22.10.2017, 13:00
SFC Opava SFC Opava
11:3
1. HFK Olomouc 1. HFK Olomouc
Daniel Sukdol, Adam Sedláček, Adam Cileček, Patrik Wehowský, Filip Kokeš, Pavel Šrek, Tomáš Nováček, Lukáš Vyležík, Dan Bártek, Dominik Stareček, Dominik Malý, Martin Blažej, Albert Vlašánek, Max Híreš, Richard Kovárník, Radek Ligač, Jan Ulrich. Trenér: Marcel Klajmon.
 
 
Branky Opavy: Radek Ligač 3, Lukáš Vyležík 2, Richard Kovárník 2, Dan Bártek, Patrik Wehowský, Pavel Šrek, Tomáš Nováček.

„Utkání proti HFK bych rozdělil na dvě části, a to z pohledu spokojenosti s výkonem kluků, kdy i za mimořádně nepříznivého počasí měli neustále chuť hrát, zastřílet si a zlepšit si skóre,“ chválil trenér Marcel Klajmon.

„Za druhé je třeba zamyslet se nad stavem naší umělé trávy v Kylešovicích, kdy již ve druhé třicetiminutovce to postupem času nemělo s fotbalem nic společného, protože místy na hřišti stála voda a spíše šlo o zdraví hráčů. Aby nedošlo ke zbytečnému zranění, zápas jsme po vzájemné dohodě ukončili již po dvou třetinách,“ připojil další postřeh.