oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Třináctka v přestřelce zdolala Šumperk

30.10.2017, autor Redakce
Opava – Těžký zápas odehráli fotbalisté opavské třináctky v Šumperku. Domácí nakonec porazili 8:6, hattrickem se blýskl Richard Kovárník.
11.kolo, neděle 29.10.2017, 13:30
Šumperk Šumperk
6:8
SFC Opava SFC Opava
 
Lukáš Vyležík, Dan Bártek, Adam Cileček, Patrik Wehowský, Filip Kokeš, Albert Vlašánek, Daniel Sukdol, Jan Ulrich, Dominik Malý, Dominik Stareček, Pavel Šrek, Martin Blažej, Tomáš Nováček, Radek Ligač, Richard Kovárník. Trenér: Marcel Klajmon.
 
Branky SFC: Richard Kovárník 3, Dominik Malý 2, Jan Ulrich, Radek Ligač, Tomáš Nováček.

„Utkání muselo být pro nezaujatého diváka pěkným zážitkem, k čemuž jsme svým výkonem přispěli i my. V zápase proti soupeři, který i když to dle tabulky nevypadá, a který udělal i díky svým trenérům oproti loňské sezóně určitý kvalitativní pokrok a má ve svém středu pár šikovných hráčů, jsme byli neustále aktivní, snažili se prosazovat jak individuálně, tak i kvalitní kombinací a celkově jsem s hrou a herním projevem svých svěřenců spokojen,“ řekl k zápasu trenér opavských žáků Marcel Klajmon.<úp>

„Bohužel potřebujeme zlepšit produktivitu, protože již po několikáté se nám stalo, že ze soupeřova brankáře uděláme hráče zápasu a muže dne. Celkově však kluky musím pochválit,“ doplnil.