oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Dvanáctka poprvé v sezoně prohrála, podlehla Třinci

06.11.2017, autor Redakce
Opava – Ještě po druhé třetině drželi fotbalisté opavské dvanáctky nad Třincem jednogólové vedení. Bohužel závěrečná část jim nevyšla a nakonec o branku prohráli.
12.kolo, neděle 5.11.2017, 13:00
SFC Opava SFC Opava
2:3
Fotbal Třinec Fotbal Třinec
 
 
Branky Opavy: K. Hendrych, Galík.

„V tomto utkání se utkaly týmy, které ještě neztratily ani bod. Od začátku se hrálo ve vysokém tempu, ovšem v první třetině to byl více boj než hezký fotbal. Od druhé třetiny jsme začali mít mírně navrch, kdy se postupem času naše hra zlepšila, a my začínali soupeře přehrávat,“ rozhovořil se opavský trenér Radim Maloch.

„Soupeř nám moc gólových šancí nepovolil, i přesto jsme si jich vytvořili asi deset, ovšem buď jsme netrefili branku, nebo nás vychytal soupeřův gólman, který v tomto zápase podal excelentní výkon,“ pokračoval kouč Opavy.

Rozhodnutí přišlo ve třetí třetině. „O výsledku rozhodla velmi vysoká třinecká efektivita v zakončení. Musím ovšem uznat kvality soupeře, který odehrál kvalitní utkání. Dřel od první do poslední minuty, chtěl hrát fotbal, nezakopával se na své polovině a vítězství si sportovně na hřišti vybojoval. Pro nás se tímto nic nemění. Věřím, že nadále budeme poctivě pracovat v tréninku a v dalších utkáních budeme opět předvádět kvalitní výkony,“ uzavřel Radim Maloch.