oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Patnáctka podlehla Slovácku

18.11.2017, autor Redakce
Opava – Patnáctka SFC se v posledním utkání podzimu představila na domácí půdě proti Slovácku. Nevyšel jí první poločas a nakonec prohrála 4:6
17.kolo, sobota 18.11.2017, 10:00
SFC Opava SFC Opava
4:6
Slovácko Slovácko
Holčapek (36. Makovický) – Hrbáč, Kollek, Večerka, Rataj – Žižka (36. Škrobánek), Kramář, Manderla (36.Henčl), Frey – Jelen, Sprinz. Trenér: Radovan Morong.
 
 
Branky: 6. a 42. Sprinz, 12. a 57. Jelen.

„Poslední utkání podzimní části bylo zajímavé na počet vstřelených branek, nevyužitých brankových příležitostí na obou stranách a v neposlední řadě kvalitní individuální výkony, jak našich hráčů, tak hostujících,“ začal utkání rozebírat opavský trenér Radovan Morong.

„Útočné a kombinační pojetí hry soupeře nám v úvodu zápasu dělalo velké problémy a po zásluze se ujali vedení. Podařilo se nám vrátit se do zápasu. Po dvou individuálních akcích jsme vyrovnali a následně šli do vedení. Dominantnější hosté ovšem v průběhu deseti minut skóre otočili a za stavu 2:6 byl na hřišti jeden tým. Druhý poločas kluci odvedli daleko disciplinovanější výkon, podložený lepší organizací, soubojovostí a zlepšením herních dovedností. Snížení na celkové skóre nemuselo být konečné, při lepším řešení finální fáze,“ dokončil své hodnocení kouč Slezanů.