oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Opava slaví v přípravě výhru

10.02.2018, autor Redakce
Opava – Slezský FC slaví v přípravě vítězství nad druholigovým polským týmem Puszcza Niepołomice. Na umělé trávě v Ustroni rozhodli Opavští o vítězství po přestávce.
příp., sobota 10.2.2018, 12:00
Puszcza Niepołomice Puszcza Niepołomice
2:4
SFC Opava SFC Opava
 
Šrom – Simerský, Helebrand, Žídek – Kayamba, Schaffartzik, Jursa, Zavadil (46. Janetzký), Hrabina (46. Stříž) – Kuzmanovič (46. Puškáč), Jurečka. Trenér: Roman Skuhravý.
 
Branky Opavy: 45. Kuzmanovič, 66. Janetzký, 84. Jurečka, 87. Žídek.

„Nebyl to špatný zápas, a to i když se hrálo na těžkém terénu,“ podotkl trenér Opavy Roman Skuhravý. „Prvních pětadvacet minut bylo výborných, pak jsme polevili a soupeř se dostal lehce do vedení,“ pokračoval opavský stratég. V poslední minutě úvodního dějství srovnával Kuzmanovič.

Po přestávce šli domácí znovu do vedení. Za Opavské srovnával Janetzký. Šest minut před koncem vymyslel gól pro Jurečku Kayamba. Poslední slovo měl Žídek.

„Dostali jsme laciné góly, mrzí mě chybná rozehrávka, ta ale byla dána i těžkým terénem,“ přiznal opavský kouč. „Hráče ale musím pochválit, výkony jdou nahoru. Ve druhém poločase zahráli výborně oba naši útočníci, zrychlila se nám také záloha,“ zakončil Roman Skuhravý.