oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Opavští fotbalisté dotahovali marně, v Žilině prohráli

04.03.2018, autor Redakce
Žilina – Vzhledem k odloženému utkání s Ústím nad Labem si opavští fotbalisté vyplnili víkend přípravným zápasem s rezervou Žiliny. Slezané na Slovensku v průběhu celého utkání dotahovali, na prohře nic nezměnily ani góly Simerského s Kuzmanovićem. Opavští podlehli slovenskému soupeři v poměru 2:3.
příp., neděle 4.3.2018, 11:00
Žilina B Žilina B
3:2
SFC Opava SFC Opava
 
Šrom – Simerský (46. M. Helebrand), Svozil, Žídek – Kayamba, Jursa, Kuzmanović, Schaffartzik, Stříž (46. Hrabina) – Jurečka (46. Janetzký), Puškáč. Trenér: Roman Skuhravý.
 
Branky Opavy: 19. Simerský, 78. Kuzmanović.

„Domácí kouč si zápas pochvaloval, já až tak spokojený nebyl,“ přiznal Roman Skuhravý. „Chyběla mi tam energie, která nás v předchozích zápasech zdobila. Směrem dopředu jsme měli dobré věci, v defenzivě jsme ale dělali chyby,“ podotkl trenér SFC Opava.

Opava jela na Slovensko v nekompletní sestavě. Někteří hráči totiž nastoupili v sobotu za béčko v Uničově proti Rýmařovu. „To byl záměr. Chci mít osmnáct hráčů připravených na špičkách. Ne všichni tuší, zda budou hrát. Díky tomu panuje v kabině zdravé napětí a natěšenost,“ uzavřel Skuhravý.