oficiální web
Slezského fotbalového clubu Opava

Třináctka slaví vítěznou premiéru, porazila Valašské Meziříčí

27.03.2018, autor Redakce
Opava – Jarní část odstartovala i opavskému třináctiletému výběru. Ten se představil ve Valašském Meziříčí a nevedl si vůbec špatně. Domácí Valachy porazil 6:4.
18.kolo, neděle 25.3.2018, 14:00
Valašské Meziříčí Valašské Meziříčí
4:6
SFC Opava SFC Opava
 
Daniel Sukdol, Max Híreš, Adam Cileček, Patrik Wehowský, Albert Vlašánek, Martin Blažej, Jan Ulrich, Bolek Dočkal, Dan Bártek, Dominik Stareček, Dominik Malý, Adam Sedláček, Tomáš Nováček, Lukáš Vyležík, Richard Kovárník, Jan Mlčoušek, Lukáš Lazecký, Robin Matýsek. Trenér: Marcel Klajmon.
 
Branky SFC: Richard Kovárník 3, Adam Sedláček, Patrik Wehowský, Tomáš Nováček.

„Hrálo se na umělé trávě a moc hezký fotbal to nebyl. Spíše boj o každý metr hřiště,“ začal o zápase povídat opavský trenér Marcel Klajmon.

„Stejně jako v podzimním utkání nám houževnatý soupeř nedal ani metr zadarmo. My jsme prosazovali hlavně z rychlých protiútoků,“ doplnil kouč Slezanů.

„Za zmínku stojí střelecká potence Ríši Kovárníka, ale také totální výpadek, kdy jsme patnáct minut před koncem měli pocit, že se už nemůže nic stát. Při vedení 5:1 jsme během dvou minut třikrát inkasovali. Každopádně i tak kluky chválím za to, jak zápas odmakali. Věřím, že to přeneseme i do následujícího středečního domácího utkání s lídrem tabulky Frýdkem-Místkem,“ uzavřel Marcel Klajmon.